Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tervetuloa!

Huhtalan Yksityistalli on virtuaalitalli, joka on perustettu joulukuussa vuonna 2015. Aluksi tallissa asui vain omistajan muutamat ponit, mutta kesäkuussa 2016 talli avattiin myös ulkopuolisille hevosille, samalla kun maneesi rakennettiin ja tallia laajennettiin. Talli sijaitsee Etelä-Suomessa, tarkemmin Kanta-Hämeessä. Talli sijaitsee rauhallisessa paikassa omassa keskuudessa, mutta silti lämimmän kaupungin keskustaan ei ole edes neljää kilometriä.

Meiltä löytyy uudenko talli, jossa karsinoista on yhteensä 20 kappaletta. Remontoitu talli sekä tallialue on varustettu solariumilla, suurella maneesilla, ulkokentällä, kävelykoneella sekä suurilla hiekkapohjaisilla tarhoilla. Tarkempaa esittelyä tallista ja meidän tiluksistamme löydät Esittely-kohdasta.

Toiminta on meillä aika rentoa, eikä kovin virallista. Tallimme toimintaan kuuluu yksityishevostoiminnan lisäksi kilpailuiden ja valmennusten järjestäminen. Järjestämme eniten kouluratsastuskilpailuja, niin villejä kuin KRJ:n alaisia, välillä myös jonkinlaisia näyttelyitä tai muita tapahtumia. Tapahtumiamme ja muuta toimintaa pääset paremmin tarkastelemaan Toiminta-kohdasta. Kesällä 2016 tallilla oli myös hieman kasvatustoimintaa, mutta kun welshponit muuttivat täältä pois se siirtyi toiselle tallille. Tallin omistajan, Iiriksen muutamat hevoset asuvat yksityisten lisäksi Huhtalassa ja Iiris kilpailee niiden kanssa eri lajeissa.


 Paikalla viimeksi 06/2018

 

 

Linkit | Äänestä meitä VRL:n tallilistalla! (Muista kirjautua sisään!)

virtuaalitalli, virtuaalihevonen // sim-game stable, sim-game horse
ulkoasu © Hazel, ulkoasun kuvat © ransu.kuvat.fi & Vapaasti by AK

©2019 Huhtalan Yksityistalli - suntuubi.com